Premijer liga BiH

Radnik preokrenuo protiv Širokog, Mladost bolja od Krupe

  • 27.10.2018. 17:41

Fudbaleri Radnika iz Bijeljine u 15. kolu Premijer lige BiH slavili su protiv ekipe Širokog Brijega poslije preokreta sa 2:1. Do preokreta je stigla i Mladost DK, koja je istim rezultatom bila bolja od Krupe.

Bila je to peta pobjeda Radnika u ovoj sezoni, kojom su izbili na peto mjesto na tabeli, sa bodom manje od današnjeg protivnika. Širokobriježani su poveli u 40. minuti preko Eliomara, da bi domaćin izjednačio samo dva minuta kasnije preko Demira Pece. Trijumf timu iz Bijeljine donio je Irfan Hadžić golom u 65. minuti. Gosti su kraj meča dočekali sa 10 igrača, jer je u 88. minuti crveni dobio Bernardo Matić.

Krupa je upisala i sedmi poraz u ligi. Prvo poluvrijeme je prošlo bez golova, da bi gosti u drugom poveli golom Slobodana Milovanovića u 54. minuti. Slavlje gostiju nije dugo trajalo, jer je samo 14 minuta poslije gola, prednost bila na strani domaćina. Prvo je Gedeon Guzina u 61. minuti izjednačio, da bi tri boda domaćinu donio Nemanja Anđušić u 68. minuti.

Novim porazom Krupa je ostala na devetom mjestu, sa svega dva boda više od posljednjeg GOŠK Gabele i jednog od pretposljednje Zvijezde 09, koji svoje utakmice 15. kola igraju sutra.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.