Prijateljski meč

Radnik poražen od Javora

  • 02.07.2019. 19:16

Fudbaleri Radnika poraženi su od Javora 0:1 u pripremnom susretu igranom na Zlatiboru.

Bijeljinci su propustili svoje prilike, što su rivali znali da kazne. Jedini gol na susretu postigao je Momčilo Mrkajić nakon kontre kojoj je prethodila šansa Radnika. Bez obzira na rezutat trener Mladen Žižović nije bio nezadovoljan igrom svoje ekipe.

"Kao i u prethodnim utakmicama rezultat nam nije bio prioritet. Imali smo svoje šanse, mislim da smo bili bolji, ali eto nismo uspjeli da iskoristimo te prilike i kažnjeni smo golom. Polako ulazimo u završnicu priprema, razmišljamo o prvom meču protiv Spartaka u kvalifikacijama za Lige Evrope. Cilj nam je da budemo ravnopravan protivnik, što da ne i da pobijedimo. Pokazali smo mnogo puta da smo sposobni za iznenađenja", rekao je Žižović.

Završnica susreta igrala se gotovo u mraku pošto je nevrijeme pogodilo Zlatibor. Iako je na početku temperatura bila veoma visoka, oblaci su se nadvili na planinu, a poslije pljuska i grmljavine počeo je grad i to minut nakon što je utakmica završena. Druge ekipe poput Spartaka i Mačve morale su da prekinu trening na ostalim terenima.