Fudbaler Milana

Rade Krunić ne zaboravlja stare prijatelje

  • 23.09.2019. 17:55

Rade Krunić prevalio je dugačak i trnovit fudbalski put od svoje Miljevine nadomak Foče do reflektora San Sira i dresa italijanskog velikana Milana. Vrijedan i uporan, Rade je ostvario svoje fudbalske snove, ali po onoj staroj "u dobru se ne ponesi, a u zlu ne ponizi", i dalje stoji čvrsto na zemlji.

Krunić nije zaboravio svoje prijatelje iz Republike Srpske, pa je tako njih trojicu, ugostio na jednoj od najvećih fudbalskih utakmica na svijetu, milanskom gradskom derbiju izmedju fudbalera Intera i Milana. 

Put italijanske prestonice mode i fudbala, na poziv Krunića, otišli su Nemanja Knežević iz Pala, Miljan Radanović iz Foče i Saša Ilić iz Srpca. 

Kažu, da se Rade, kada je čuo za njihovu želju da pogledaju "Derby della Madonnina" nije dvoumio niti jednog trena. Očas posla im je obezbijedio karte i pripremio teren da se u Milanu osjećaju kao kod svoje kuće tokom dvodnevnog boravka. 

"Rade je još jednom pokazao da je ne samo veliki fudbaler, već još bolji čovjek. Iako je imao pregršt obaveza, našao je vremena da se druži sa nama u Milanu. Obezbijedio nam je smještaj i karte za veliki milanski derbi i svojski se potrudio da se osjećamo kao kod svoje kuće. Mogli smo da se uvjerimo da je velika zvijezda u Milanu i ga navijači zaista vole. Međutim, slava ga nije promjenila. On se i dalje druži sa svojim starim prijateljima i uvijek je spreman da pomogne ukoliko to može", pun riječi hvale za fudbalera Milana je Saša Ilić iz Srpca.

Rade nije dopustio da njegovi gosti iz Milana odu praznih ruku, pa su sva trojica za uspomenu dobila dres od Krunića. 

Kažu, da jedino žale što njihova podrška sa tribina San Sira nije bila od pomoći sedmostrukom šampionu Evrope, koji je poražen od Intera sa 2:0, a kroz šalu ističu da bi rezultat bio drugačiji da je Krunić bio na terenu od prve minute.

Rade Krunić ove sezone postao je fudbaler Milana, a prethodno je nosio dres Sutjeske iz Foče,  Donjeg Srema, Borca iz Čačka, Verone i Empolija. 

U svoju fudbalsku biografiju upisao je brojne golove vrijedne velikih pobjeda, ali najvažnija je ona koju je ostvario van terena-da je i u dresu Milana ostao isti onaj Rade s početka svoje karijere u Foči.

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.