Predsednik Rusije upriličio prijem za UFC šampiona

Putn pozdravio Habiba, a potom se našalio na račun Dagestanca VIDEO

21:07, 10.10.2018.
Izvor: Kurir
Thumbnail
Ruski predsjednik Vladimir Putin upriličio je prijem za novog UFC šampiona u lakoj kategoriji Habiba Nurmagomedova.

Nurmagomedov se poslije borbe hvalio kako ga je predsjednik Rusije Vladimir Putin pozvao i rekao da je ponosan na njega.

"Ponosan sam. Mekgregor se slika sa Putinom, ali je Putin mene pozvao i rekao mi da je ponosan na mene", rekao je ruski borac poslije istorijske borbe, a nekoliko dana kasnije usljedio je prijem kod Putina.

Tom prilikom predsjednik Rusije česitao je Nurmagomedovu na šampionskoj tituli i u prijatnoj atmosferi proćaskali su malo o samoj borbi. Prijemu je prisustvovao i Habibov otac Abdulmanap.

Oni su svi zajedno pili topla pića i jeli svježe voće, a Putin je iskoristio priliku da naglasi kako je i on veliki ljubitelj borilačkih vještina.

Predsjednik Rusije se malo našalio na račun Habiba, pa je prokomentarisao i dešavanja poslije meča, kada je Nurmagomedov otac zaprijetio sinu da će ga 'razbiti od batina' jer je izazvao haos.

"Čestitam ti Habibe, postigao si svoj cilj, rekao sam tvom ocu da ne smije da te istuče, rekao je Putin u šali.

Nurmagomedov je rekao Putinu da mu je žao što je izgubio samokontrolu, ali je dodao da je čuo da su iz Mekgregorovog kampa vrijeđali njegovog oca i njegovu zemlju. 

"Ne samo ti, svi možemo tako da preskočimo ogradu ako nas napadnu", rekao je Putin.