Junajted diže cijenu

Pušta li Juventus Dibalu? Traže nerealnu cijenu od Bajerna

  • 29.05.2019. 11:17

U italijanskim medijima pojavile su se informacije da je Bajern zainteresovan za Dibalu i da su poslali ponudu Juventusu od 80 miliona evra.

Ipak, Juventus u početnim pregovorima zahtjeva 20 miliona evra više zbog velikog interesovanja Mančester junajteda.

Iako veliko Juventusovo otkriće, Dibala je već na izlaznim vratima jer je prošlu sezonu proveo u sjeni Kristijana Ronalda. 

U svojoj karijeri ne pamti ovako lošu sezonu jer je za 30 mečeva postigao tek 5 golova, što je znatno manje od prošle sezone u kojoj je postigao 22 gola.

Treba imati na umu da Juventus nakon dovođenja Ronalda nije pregovarao sa velikim imenima u napadu, a da zvijezda Torina ima 34 godine, dok Mario Mandžukić ima 33 godine.

Vrlo je vjerovatno da će klub iz Torina tražiti veliki novac za mladog Argentinca kako bi sebi obezbijedili poziciju za kupovinu napadača na kojeg će moći da se oslone sljedećih nekoliko sezona.

Mnogi su povezivali Ikardija sa Juventusom, ali ta je priča bila kratkog daha. Ono što je vjerovatno su kontakti Mandžukića sa klubovima iz Kine kao i nezadovoljstvo Ronalda nakon ispadanja iz Lige šampiona.

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:00 Народни митинг "Српска те зове", пренос

    '''Народни митинг "Српска те зове", пренос

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)