75. rođendan FK Ljubić

Pune tribine u Prnjavoru dočekale veterane FK Crvena zvezda

  • 21.06.2021. 19:27

Veterani Crvene zvezde uveličali su 75. rođendan Fudbalskog kluba Ljubić. Pižon Petrović, Karasi, Šestić i ostali u Prnjavoru su pokazali da i u poznim godinama još uvijek sa loptom pričaju na TI. Njihov dolazak privukao je veliki broj gledalaca na stadion Siniša Peulić. Pjevale su se Zvezdine pjesme, neizbježna je bila i bakljada. 

- Drago mi je što smo u Prnjavoru. Obaveza Crvene zvezde je da se pojavljuje i u malim sredinama. Ovi ljudi su navijali za nas, a sada smo tu među njima i zaista smo se lijepo družili - rekao je Stanislav Karasi, legenda Crvene zvezde. 

- Uvijek je lijepo doći u Republiku Srpsku. Imamo mnogo prijatelja koji nas ponovo očekuju - rekao je Vladamir Petrović Pižon.

U Prnjavoru su saglasni, dolazak veterana Crvene zvezde je velika za stvar. Klub koji postoji 75 godina na lijep način je obilježio jubilej. 

- Ovo je fudbalski praznik u Prnjavoru, stvarno velika čast za sve nas - rekao je bivši fudbaler Ljubića Siniša Blagojević.

U organizaciji ništa nije prepušteno slučaju, pa su bivši fudbaleri Ljubića iz poslijeratne generacije na ovaj način dobili priliku da se simbolično oproste od igračkog dresa. Iako je rezultat bio u drugom planu, gosti su pobijedili 4:0.