Superliga

Prvi put u Istoriji! PSŽ bi mogao osvojiti Ligu šampiona bez pobjede

  • 20.04.2021. 07:56

PSŽ bi mogao postati šampion elitnog evropskog takmičenja za ovu godinu, bez pobjede, na zelenom stolu. I to sve zahvaljujući Superligi koja je uzdrmala svijet

Evropska fudbalska unija (UEFA) ozbiljno razmatra teške sankcije za sve učesnike nove Superlige i prijeti izbacivanjem polufinalistima dva najjača fudbalska takmičenja – Lige šampiona i Lige Evrope. To znači da bi već u petak Real Madrid, Mančester siti i Liverpul mogli da budu izbačeni iz Evrope i da Pari Sen Žermen, jedini polufinalista koji nije pod prijetnjom kazne, za zelenim stolom bude krunisan šampionom starog kontinenta.

Vijest koja je odjeknula u nedjelju naveče da 12 klubova osnivača kreće u realizovanje projekta Evropska Super Liga, izazvala je oštru reakciju UEFA-e i FIFA-e, a prijetnje su stizale momentalno. Koliko je stvar ozbiljna govori i činjenica da se oglasio i premijer Velike Britanije Boris Džonson koji je zaprijetio da neće dopustiti osnivanje ove lige.

Klubovima osnivačima stižu prijetnje sa svih strane, od izbacivanja iz matičnih liga do toga da igrači ove Evropske Super Lige neće moći da igraju za matične reprezentacije.

Podsjetimo još jednom, osnivači ove lige su na prvom mjestu Anjeli i Perez, odnosno Juventus i Real Madrid, a rame uz rame sa njima su Mančester junajted, Mančester siti, Liverpul, Totenhem, Arsenal, Čelsi, Barselona, Atletiko Madrid, AC Milan i Inter.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.