Priznanje za porodicu Majdov

Prvi put otac i sin najbolji u SD Crvena zvezda: Nemanja i Ljubiša Majdov ispisali istoriju

  • 04.03.2020. 10:51

Priznanja za porodicu Majdov ne prestaju da stižu. Na rođendan Sportskog društva Crvena zvezda, najbolji srpski džudista Nemanja Majdov izabran je za sportistu godine, njegov otac Ljubiša je najbolji trener i prvi put se desilo da otac i sin iste godine budu laureati.

Nemanja, koji će ove godine juriti olimpijsku medalju u Tokiju nije krio zadovoljstvo što je ponovo dobio titulu najboljeg sportiste Crvene zvezde.

- Velika čast za mene pogotovo što dolazi na 75. rođendan Crvene zvezde. Ponosan sam još više što je nagradu dobio i moj otac - kaže Nemanja.

Prvi put u istoriji desilo se da su otac i sin najbolji. Imao sam stvarno dobru godinu, hvala mom Džudo klubu Crvena zvezda što me predložio kao i svim zvezdašima. Ovo je veliki podstrek jer me očekuju najveći izazovi u karijeri - rekao je Nemanja Majdov.

Njegov otac Ljubiša kaže da je nagrada koju je dobio velika stvar i veliko priznanje s obzirom na veliku porodicu koja Zvezda ima.

- Hvala Zvezdi, nije nimalo jednostavna i mala stvar biti proglašen za najboljeg trenera. Zvezda je velika trofejna porodica, sa mnogo velikih trenera, a biti najveći od njih je veliko priznanje kako za mene tako i za moj klub, moje sportiste i Republiku Srpsku odakle dolazim. Jedan sin najbolji sportista, drugi sin u timu najboljeg kluba godine, ja najbolji trener, šta više se za poželjeti - izjavio je Ljubiša Majdov.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)