Priznanje za porodicu Majdov

Prvi put otac i sin najbolji u SD Crvena zvezda: Nemanja i Ljubiša Majdov ispisali istoriju

10:51, 04.03.2020.
Izvor: ATV
Priznanja za porodicu Majdov ne prestaju da stižu. Na rođendan Sportskog društva Crvena zvezda, najbolji srpski džudista Nemanja Majdov izabran je za sportistu godine, njegov otac Ljubiša je najbolji trener i prvi put se desilo da otac i sin iste godine budu laureati.

Nemanja, koji će ove godine juriti olimpijsku medalju u Tokiju nije krio zadovoljstvo što je ponovo dobio titulu najboljeg sportiste Crvene zvezde.

- Velika čast za mene pogotovo što dolazi na 75. rođendan Crvene zvezde. Ponosan sam još više što je nagradu dobio i moj otac - kaže Nemanja.

Prvi put u istoriji desilo se da su otac i sin najbolji. Imao sam stvarno dobru godinu, hvala mom Džudo klubu Crvena zvezda što me predložio kao i svim zvezdašima. Ovo je veliki podstrek jer me očekuju najveći izazovi u karijeri - rekao je Nemanja Majdov.

Njegov otac Ljubiša kaže da je nagrada koju je dobio velika stvar i veliko priznanje s obzirom na veliku porodicu koja Zvezda ima.

- Hvala Zvezdi, nije nimalo jednostavna i mala stvar biti proglašen za najboljeg trenera. Zvezda je velika trofejna porodica, sa mnogo velikih trenera, a biti najveći od njih je veliko priznanje kako za mene tako i za moj klub, moje sportiste i Republiku Srpsku odakle dolazim. Jedan sin najbolji sportista, drugi sin u timu najboljeg kluba godine, ja najbolji trener, šta više se za poželjeti - izjavio je Ljubiša Majdov.