Banjalučani gostuju na Grbavici

Prointer uz Borac

  • 19.07.2019. 19:43

Nakon dugih i teških priprema red je došao i na takmičarske utakmice koje u Borcu sa nestrpljenjem očekuju. Banjalučani u povratničkoj sezoni imaju jasne ambicije i već na startu žele da se prikažu u najboljem svjetlu. Iako je, kažu, Željezničar uvijek favorit, stvorili su respektabilan tim koji može da odgovori svakom izazovu. 

"S ovim igračima koje imamo u rosteru mislim da možemo da napravimo Željezničaru probleme. Što se tiče te utakmice, ponovio sam da je Željezničar uvijek favorit na Grbavici, ali to ništa ne znači. Mi smo spremni da odgovorimo svim zadacima na samom terenu," rekao je Stojan Vranješ, FK Borac. 

"Mi očekujemo da ćemo pružiti dobru partiju. Sutra je sve realno. Možemo da pobijedimo, izgubimo ili igramo neriješeno, a detalji će da odluče utakmicu. Mi imamo jednu dobru atmosferu. Imamo skup iskusnih igrača i jedan broj  mladih igrača koji daju ton ekipi," kaže Branislav Krunić, trener Borca.

Krunić dodaje da prelazni rok za Borac još nije završen, ali nije želio da otkrije više detalja, da li se i sa kojim igračima pregovara. Svakako najveće pojačanje koje je stiglo ove sezone je Borčev 12. igrač. Lešinari. 

"Želim još jednom da pozovem sve navijače i simpatizere kluba da nas podrže i dođu na stadion. Da bodre svoj klub, jer Borac je iznad nas svih i Borac je taj koji je simbol grada. Borac će ostati i iza nas. Borac je trenutno stabilan na način da ima obezbijeđen budžet i bez obzira bili mi prvaci ove sezone ili završili osmi, što bi bio neupjeh, Borac neće napraviti marku novog duga. Sve će biti iz ove sezone ispoštovano i isplaćeno, jer je budžet obezbijeđen," rekao je Vico Zeljković, predsjednik FK Borac.

Pozitivnu priču i sve napopore banjalučkog kluba, prepoznala je i kompanija Prointer koja je od danas generalni sponzor FK Borac. 

"Posebno je zadovoljstvo što možemo, ne biti sponzori generalni, nego nagraditi povratak Borca među najbolje, njihov trud u prošloj sezoni i na neki način vraćamo nadu svim navijačima i Banjalučanima, jer FK Borac je srce banjalučkog sporta. Mislim da ćemo biti mnogo ponosniji u narednoj sezoni, da će biti još više navijača i da ćemo zaista uživati u jednoj odličnoj atmosferi. FK Borac ne samo da će na neki način biti ponos Banjaluke u narednoj sezoni, već sa povratkom Borca u Premijer ligu svi treba da damo poseban doprinos, da podržimo FK Borac. Kompanija Prointer podržava brojne sportske klubove i događaje. Zato mi je zadovoljstvo da smo sada ozvaničili saradnju i nagradili Borac za povratak u Premijer ligu BiH i mislim da ćemo zajedno svaki uspjeh nagraditi još boljom saradnjom i odnosom", rekao je Vlatko Vukotić, portparol kompanije Prointer.

"Nama je čast i zadovoljstvo što je kompanija Prointer prepoznala FK Borac kao jedan od brendova Republike Srpske i podržala nas na našem putu u Premijer ligi. Nadam se da će ta saradnja biti dugoročna i uspješna, kao što je i kompanija Prointer uspješna u svom domenu", rekao je Dejan Lukendić, direktor FK Borac.
 
Utakmica Željezničar-Borac igra se sutra u 20 časova i 30 minuta. Borac će imati i veliku podršku na Grbavici, pošto je najavljen odlazak pet autobusa sa navijačima banjalučkog kluba.  

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.