Platio ga 15 miliona evra

Procurile slike Federerovog nestvarnog penthausa u Dubaiju

  • 04.06.2020. 13:28

Rodžer Federer često provodi vrijeme u Dubaiju kada god mu obaveze to dozvoljavaju, a upravo u ovom gradu Ujedinjenih Arapskih Emirata ima i svoj luksuzni penthaus.

Kuće i stanovi najboljih sportista svijeta često interesuju javnost, a švajcarski mediji objavili su fotografije Federerovog doma u Dubaiju.

Stan se nalazi u jednoj od najskupljih zgrada u Dubaiju i Federer je za penthaus od 566 kvadratnih metara morao da iskešira čak 15 miliona evra.

Stan ima nestvaran pogled na more sa terasom od 80 kvadrata.

Čitav stan izgrađen je od najkvalitetnijih materijala i posjeduje najnovije tehničke uređaje sa sistemom "pametne kuće".

Federeru je na raspolaganju i bazen na krovu zgrade, kao i najsavremeniji fitnes centar u čijem opemanju je i sam učestvovao, jer se upravo u Dubaiju priprema za početak svake sezone.

Federer i njegova porodica na raspolaganju imaju uslugu od 24 sata, a pritiskom na dugme u bilo koje doba dostupni su mu privatan avion, helikopter, limuzina s vozačem ili Ferari.

Takođe, ne mora da brine od nametljivih navijača, jer svi stanovnici ovog ekskluzivnog kompleksa na raspolaganju imaju i lično obezbjeđenje.

Foto: alekcarreraestates.com

Тагови:
  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм