Košarkaši Student Igokee još malo će pričekati na početak sezone

20:49, 18.10.2020.
Izvor: ATV
Košarkaši Student Igokee još malo će pričekati na početak sezone. Umjesto utakmice protiv bilećkog HEA dobili su još vremena za uigravanje. Trener Slobodan Kecman zadovoljan je trenutnim stanjem ekipe, a ovaj period će, kaže, pokušati da iskoriste na najbolji način kako bi spremno dočekali sve izazove.  

“Mi smo jako mlada ekipa koja očekuje da bude poštovana na terenu. Imamo svoje ambicije i ciljeve koje ćemo se potruditi da ispunimo. Nadamo se najboljem", rekao je Kecman.

Prošla sezona prekinuta je sredinom marta. Period bez takmičarskih utakmica bliži se kraju, a Kecman ne krije da igrači željno iščekuju početak.  

"Mislim da svi jedva čekaju da istrče na teren. Poželili su se utakmica. U pripremnom periodu odigrali smo nekoliko mečeva gdje smo vidjeli šta nam nedostaje. Trudićemo se da tokom cijele sezone budemo maksimalno fokusirani i da damo sve od sebe", izjavio je Kecman. 

Student Igokea je najmlađa ekipa u Prvoj ligi Srpske. Bez obzira na manjak iskustva, momci se ne plaše i žele da protiv svakog rivala ostave srce na terenu. Plejmejker Kosta Kondić poručuje da je atmosfera u timu na visokom nivou, pa očekuje dobre igre na startu.

"Prioritet je da ostvarimo opstanak, ali svi mi vjerujemo da možemo i vrijedimo mnogo više. Daćemo sve od sebe da to i ostvarimo", poručio je Kondić. 

Ukoliko sve bude u redu, Aleksandrovčane narednog vikenda očekuje gostovanje Mladost Buldogsima u Prnjavoru, a potom im u goste stiže novogradska Sloboda.