Prnjavorski Ljubić započeo pripreme: Tomaš najavio nastavak podrške

  • 17.01.2021. 14:52

Fudbaleri prnjavorskog LJubića započeli su danas sa pripremama za proljećni dio prvoligaških izazova, a novom šefu stručnog štaba Darku Maletiću na prozivci su se javila 23 fudbalera, navodi se na stranici kluba iz Prnjavora.

“Obećavam maksimalnu fokusiranost, rad na terenu, a shodno tome i rezultat na terenu ne bi trebao izostati”, istakao je novi šef stručnog štaba Darko Maletić.

Od igrača koji su branili boje LJubića u jesenjem dijelu nedostaju Novaković, Mrzić i Svjetlanović koji su sporazumno raskinuli saradnju sa klubom, dok je Žalou  istekla pozajmica.

„Od novih imena tu je Ognjen Jaćimović koji je stigao na pozajmicu iz prijedorskog Rudara, dok se do kraja sedmice očekuje dolazak još nekoliko igrača. Tri igrača nalaze se na probi“, saopšteno je iz kluba.

Pripremni period biće odrađen u Prnjavoru, a tokom njega Ljubić će odigrati i pet prijateljskih utakmica, a rivali će biti Sloboda iz Mrkonjić Grada, Sloboda iz Novog Grada, Sloga iz Doboja, Borac iz Jelaha i BSK.

Na prozivci fudbalera pored klupskog rukovodstva bio je prisutan i načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš.

“Zadovoljstvo je što Prnjavor nakon nekoliko godina ponovo ima fudbalskog prvoligaša. LJubić će i ove godine imati punu podršku lokalne zajednice, koja je prepoznala dobar rad u klubu, na čelu sa predsjednikom Zoranom Deketom”, rekao je načelnik opštine Darko Tomaš, koji je bio prisutan na prozivci.

Prva liga Republike Srpske nastavlja se 6. marta, kada Prnjavorčani dočekuju Drinu iz Zvornika.

(sportdc.net)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.