Košarkaški klub "Leotar"

Pripreme teku po planu, igrači puni optimizma

  • 09.09.2018. 19:53

Košarkaši "Leotara" uveliko su počeli sa pripremama za predstojeću sezonu. Igrački mozaik polako se sklapa, a u Trebinje su stigli Đorđe Ninković, Damjan Milošević i Srđan Damjanović.

Očekuje se da ugovor sa klubom potpiše i Dejan Šakotić, a Uprava i stručni štab računaju i na nekoliko igrača iz sopstvenog juniorskog pogona. Trener Dražen Šegrt kaže da je tim izmijenjen, ali i dalje spreman za velike bitke. 

"Malo smo promijenili tim u odnosu na prošlu godinu pošto su igrači bili na jednogodišnjem ugovoru. Neki su slobodni, našli su neke druge sredine, mi smo to dopunili sa ovim finansijskim sredstvima kojima raspolažemo i krenuli smo sa ovim igračima da se spremamo. Ako nešto bude od finasija malo više, da se nešto pojačamo, ako ne, mislim da ćemo biti spremni da budemo adekvatan protivnik svakome ko nam dođe ovdje ili kome budemo gostovali", kaže Dražen Šegrt, trener KK "Leotar".

Prošle sezone "Leotar" je igrao polufinale Prvenstva Republike Srpske. Ove žele korak dalje. 
  
"Moja želja i želja igrača svih je da klub sljedeće godine dođe na veći nivo nego što je bio prošle sezone, da se osvoji liga Republike Srpske i da se klub vrati gdje mu je mjesto - u Premijer ligu BiH", kaže košarkaš "Leotara" Đorđe Ninković.

"Dobra je stvar, koja raduje, da smo baš ove sezone počeli na vrijeme, proći će  pripremni period, biće tu i prijateljske utakmice, dobro je što su se vratili neki domaći igrači, tako da za sada je sve odlično, treniramo jako", kaže igrač "Leotara" Marko Raičević.

Kompletne pripreme "Leotar" će odraditi u Trebinju, a odigraće i nekoliko prijateljskih utakmica. Sve kako bi bili spremni za start prvenstva u prvoj ligi Republike Srpske, koji počinje 21. oktobra.

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.