Siniša Saničanin

Prijedorčanin novo pojačanje Partizana

  • 02.06.2021. 15:54

Doskorašnji defanzivac Vojvodine Siniša Saničan (26) jedna je od prvih akvizicija Partizana ovoga ljeta, saznaje "Telegraf"!

Pomenuti fudbaler je već utanačio sve detalje saradnje sa crno-bijelima i u klub stiže kao slobodan fudbaler na tržištu

Crno-bijeli su proteklih mjeseci ispratili nekolicini štopera u domaćoj ligi, u kojoj je kvalitet prilično oskudan, ali se Saničanin izdvojio kao potencijalno dobre rješenje, jer se radi o reprezentativcu BiH, koji je bio jedan od stubova igre Novosađana.

Saničanin je visok 190 centimetara, snažan i veoma dobar u skoku, sa dobrim pasom, a bolje se služi lijevom nogom, što je Partizanu posebno "zapalo za oko", te je odlučeno da se fudbaler angažuje.

Trener Stanojević je još u aprilu riješio da ga angažuje, ali je pozdani štoper tada bio više okrenut inostranstvu.

Izgleda je u međuvremenu došlo do dogovora.

Saničanin će kako se navoditi potpisati trogodišnji ugovor sa crno-bijelima

Partizanu je štoper neophodan pošto je Sveti Markoviću istekla pozajmica iz Olimpijakosa, a Banjak nakon odbijanja da uđe u igru u derbiju, očigledno nije u prvom planu trenera Stanojevića i na izlaznim je vratima iz kluba.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.