Lukaš Moura

Presudio Ajaksu na nestvaran način, a onda su mu pustili snimak... VIDEO

  • 09.05.2019. 11:56

Lukaš Moura je heroj Totenhema, ali i Brazila u kome se sa posebnom emocijom ispratilo njegovo čudo protiv Ajaksa u Ligi šampiona. Tolikom emocijom, da on svoje nije mogao da sakrije kada je ispred svlačionice u Amsterdamu video snimak iz domovine.

Ajaks je dobio prvi meč polufinala u gostima sa 0:1, vodio sa 2:0 u revanšu, pa je Totenhem morao da u drugom poluvremenu druge utakmice postigne tri gola da bi otišao na megdan Liverpulu u velikom finalu. I, Lukaš Moura je upravo to i uradio.

Pritom, gol za konačnih 2:3 na "Johan Krojf areni" dao je na samom isteku petog minuta sudijske nadoknade, koliko je i trebalo da se igra, pa je postao junak Totenhema, ali i svoje domovine.

Kada je izlazio iz svlačionice, novinari su mu pustili snimak iz TV studija, na kome se vidi kako brazilski komentatori prenose poslednje trenutke meča u Amsterdamu.

Očekivano, kod predstavnika "sedme sile" počela je nevjerovatna euforija, riječi "Istorijski gol! Lukaš Moura!" odzvanjale su, a heroj Totenhema... heroj Totenhema je briznuo u plač.

Emocije su ga preplavile. Kao da je tek tog trenutka postao svjestan šta je uradio, kakvo čudo je režirao i koliko je bolan, a plodonosan bio put od "velike nade Pari Sen Žermena", do otpisanog u pariskom klubu, iz kog je morao da ide "jer je stigao Nejmar, da osvoji Ligu šampiona", do ovog amsterdamskog čuda.

Nejmar i "sveci" su sada već davno ispali iz elitnog nadmetanja, a Lukaš Moura će predvoditi Totenhem u velikom finalu Lige šampiona protiv Liverpula, 1. juna od 21 sat na stadionu "Vanda Metropolitano" u Madridu.

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    Бизнис клуб (Р)

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије