Prevarant živio na visokoj nozi

Predstavio se kao brat teniserke i napravio račun od 40.000 dolara 

  • 21.08.2019. 12:48

Judžini Bušar ne može da se sastavi na terenu poslije njene povrede, pa ne čudi da na deset vezanih turnira nije ostvarila nijednu pobjedu!

Ali još jedan problem joj se nagomilao na ostale probleme. Prema pisanju "WSVN Miami", 24-godišnjak Solomon Šlomo Azari uhapšen je u luksuznom hotelu/apartmanu u kompleksu gdje Bušar živi.

Azari, koji je platio kauciju, će biti osuđen zbog organizovane prevare od 20.000 dolara, lažne upotrebe identifikacije i zbog posjedovanja kokaina prilikom njegovog hapšenja.

Ovaj prevarant je živio dva mjeseca na račun Bušar, jeo je i pio na krovu ovog luksuznog hotela, a napravio je račun od 42.000 dolara tokom tog perioda, Judžini je tada bila u Evropi gdje je učestvovala na Vimbldonu i Rolan Garosu!On je uspio da prevari osoblje tog hotela tvrdeći da je brat ove lijepe teniserke.

Prema pisanju portala, Bušar se susrela par puta sa ovim tipom, i u nekoliko navrata je viđena sa Solomonom u hotelskom baru.

Ali kako javlja "FOX NEWS",  njoj su pokazali sliku kriminalca, a ona je pod zakletvom izjavila da nikad nije srela tog čoveka i da on nije imao ovlašćenje da koristi njen račun.

Hotel nije sumnjao na prevaru sve dok menadžer ove teniserke nije uložio žalbu na visok trošak od 29.000 dolara do 30. jula! Ubrzo je pokrenuta istraga u hotelu, ali u međuvremenu još 13.000 dolara je naplaćeno na račun Bušar.

Azari je uhvaćen u ned,elju kada je sa dvojicom prijatelja otišao u restoran tog hotela!

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм