Milorad Dodik

Predsjednik Srpske čestitao Đokoviću

  • 20.08.2018. 11:37

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je srpskom teniseru Novaku Đokoviću osvajanje titule na turniru iz Masters 1000 serije u Sinsinatiju.

Predsjednik Srpske je, u ime građana Republike Srpske i u svoje ime, čestitao najboljem srpskom teniseru briljantnu pobjedu u Sinsinatiju koja će zlatnim slovima biti upisana u istoriju tenisa.

"Uspjehom koji ste ostvarili osvajanjem svih devet turnira iz Masters serije još jednom ste dokazali da ste izvanredan sportista i veliki čovjek. Želim Vam mnogo uspjeha u vremenu koje je pred nama, a ova pobjeda neka Vam bude dodatni motiv da nastavite sa sjajnom igrom na veliku radost i ponos svoje zemlje, kao i svih nas iz Republike Srpske koji pratimo Vaše nastupe", navodi se u čestitki predsjednika Republike Srpske.

Još pročitajte: Ðoković na diobi šestog mjesta"Zlatni masters" za Novaka ĐokovićaĐoković: Vrijedilo je čekati ovu titulu

Cvijanovićeva čestitala Đokoviću titulu u Sinsinatiju

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je čestitku teniseru Novaku Đokoviću povodom osvajanja Masters titule na teniskom turniru u Sinsinatiju.

"Odličnom igrom ostvarili ste još jedan istorijski uspjeh, čime ste ponosnim učinili Vaše brojne navijače u Republici Srpskoj koji sa radošću prate svaki Vaš meč", navela je Cvijanovićeva u čestitki koju je uputila u ime Vlade Srpske i u svoje ime. 

Ona je Đokoviću poželjela da i u budućnosti ostvaruje samo najbolje rezultate na svjetskim takmičenjima. 

Đoković je sinoć u velikom finalu Sinsinatija savladao Rodžera Federera u dva seta rezultatom 6:4, 6:4. 

Novak Đoković je prvi igrač u istoriji koji je uspio da dođe do Golden Mastersa, odnosno jedini je ostvario ovaj uspjeh od 1990. godine kada je ATP uspostavio važeći sistem.