Sportski direktor FK Krupa Mladen Ilić u ATV jutru

"Precijenili smo tim, na zimu pravimo remont"

  • 23.10.2020. 13:36

Fudbaleri Krupe u povratničkoj sezoni imaju samo jedan cilj, a to je opstanak u Premijer ligi BiH. Za sada situacija nije najbolja, tim Velimira Stojnića nalazi se u opasnoj zoni sa sedam bodova.

Posljednji poraz od Mladosti, direktnog konkurenta, teško je pao svima u klubu, a naredni meč je najteži mogući, jer Krupa gostuje Sarajevo. Lider prvenstva i aktuelni šampion je veliki favorit u tom duelu, prethodno je u Kupu izbacio Krupu i ovo je treći duel dvije ekipe. Direktor kluba iz kanjona Tijesno Mladen Ilić bio je gost ATV jutra, poručio je da ekipu očekuje promjene u zimskom prelaznom roku.

- Imamo deficitarnih pozicija, nismo našli adekvatna pojačanja u ovom prelaznom roku tako da taj posao nastavljamo na zimu. Imamo veliki broj igrača u prvoj ekipi i u januaru ćemo morati mijenjati roster, a biće i raskid ugovora sa nekoliko momaka. Neki ne dobijaju šansu, neki su mladi i žele da igraju tako da ćemo sigurno napraviti analizu igračkog kadra – rekao je Ilić.

Mnogi kažu da je prva sezona po ulasku u rang više najteža i najvažnija za klubove i s tim su saglasni i u Krupi. Ipak, djeluje da je tim udario u zid u dosadašnjem toku sezone, a Ilić smatra da je uprava precijenila kvalitet sopstvene ekipe.

- Prošle sezone smo bili ubjedljivi u Prvoj ligi. Sezona je prekinuta kada smo i drugi put dobili direktnog rivala Rudar čime smo obezbijedili ulazak u Premijer ligu. Taj period do kraja sezone iskoristili bismo da se bolje pripremimo za jači nivo takmičenja. Siguran sam da smo u jednom momentu, to iskreno kažem, precijenili igrački kadar. Smatram da je Premijer liga svake godine sve jača, mislili smo da možemo biti konkurenti. Veliki posao nas očekuje na zimu. Sada imamo period teških utakmica i moramo pokušati da izvučemo maksimum – dodao je Ilić.

Тагови:
  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок