Pratite uživo na ATV-u: NBA ALL STAR WEEKEND

15:38, 11.02.2020.
Izvor: ATV
Počevši sa utakmicom zvijezda u usponu koja će biti održana u noći između petka i subote, u Čikagu nas očekuje istinski spektakl.

Čuveni "United center" domaćin je ALL star weekenda gdje će u centralnoj utakmici nastupiti najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić. 

Kao što smo već naveli, prve večeri na programu je utakmica zvijezda u usponu gdje ćemo ponovo gledati Luku Dončića, spektakl se nastavlja naredne večeri takmičenjem u vještinama, brzom šutiranju trojki i zakucavanja što svake godine privlači posebnu pažnju. 

Finalne večeri sve zvijezde NBA lige odigraće utakmicu sa izmijenjenim pravilima u odnosu na prethodne godine. Takmičiće se tim Lebron protiv tima Janis. 

Utakmica će biti humanitarna, a nakon tri četvrtine rezultat će se sabrati i na taj zbir dodati 24 kao omaž Kobiju Brajantu. 

Na startu četvrtog perioda kreće se od 0:0, pa ekipa koja prva stigne do tog zbira (npr. rezultat nakon tri četvrtine je 130:120, na cifru 130 dodaje se 24 pa će tim koji prvi stigne do 154 biti pobjedik Ol stara) biće pobjednik. 

Alternativna televizija svojim gledaocima pružiće mogućnost da uživaju u ovom spektaklu koji će biti ispraćen specijalizovanom emisijom.