Povratkom u elitu Leotar želi da dođe na staze stare slave

  • 10.07.2020. 18:44

Nakon puna tri mjeseca fudbaleri su ponovo na stadionu u Policama. Ponovo je i FK Leotar u Prvoj ligi Republike Srpske. Zbog svega ovoga entuzijazma im ne fali, igrački kadar je zadržan a dobro će doći i nekolika pojačanja kažu u klubu. Glavni cilj je da se povratkom u prvoligaško društvo, i trebinjski klub vrati na onu staru stazu, kada je Leotar bio jedan od najboljih klubova Republike Srpske. 

"Dugo je Leotar bio u dubiozi, nastupajući u drugoj ligi, to je ispod svakog prosjeka imena Leotara. Evo napokon smo u Prvoj ligi. Mislim da smo se zasluženo vratili, ušli smo sa prvog mjesta. Očekivanja su da budemo jedan stabilan prvoligaš i kroz ovu ligu da afirmišemo mlade igrače i vremenom korak po korak da pravimo nešto više, rekao je trener trebinjskog kluba Oleg Ćurić. 

Za početak cilj je sredina tabele u prvoj ligi Republike Srpske. Fudbaleri Leotara, zasto su od prvog dana prirpema prionuli na žestok rad. Valja im kažu, steći snagu za sva iskušenja koja ih očekuju u narednoj sezoni. Dani bez treninga I fudbala, teško su im pali, pa su, ne kriju, itekako orni da nadoknade propušteno. Uvjereni su da će u punoj formi dočekati početak prvenstva. 

"Naravno sada je pred nama da se spremimo i uđemo u prvenstvo što spremniji i pokušamo da budemo ravnopravan protivnik svim ekipama u prvoj ligi Republike Srpske, poručio je kapiten Anel Ramić. 

Saglasan je i njegov saigrač Stefan Paranos, koji ne krije da se uželio fudbala. 

"Raspoloženje je na nivou jer je opet sve krenulo, atmosfera u svlačionici je dobra. Na nama je da se dobro pripremimo a ove sezone nam je cilj da budemo sredina tabele a za dalje ćemo vidjeti", izjavio je Paranos. 

Fudbaleri Leotara tokom priprema za narednu sezonu neće napuštati Trebinje. Svakodnevno će trenirati na svom stadionu, a formu će da bruse i kroz nekoliko kontrolnih utakmica.

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    Бизнис клуб (Р)

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије