NBA

Povratak Pokuševskog u porazu; Sakramento nadigrao Dalas

  • 19.04.2021. 08:28

Aleksej Pokuševski uspješno se oporavio od povrede ramena, ali ga nije htio šut u duelu Oklahome i Toronta, pa je njegov tim poražen sa 112:106. Dalas je pretrpio novi poraz na svom terenu, ovoga puta od Sakramenta sa 107:121 uprkos novoj sjajnoj igri Luke Dončića.

Srpski as Aleksej Pokuševski u igri je proveo 28 i po minuta što ukazuje da se dobro oporavio od povrede, ali ga šut nije htio.

Pokuševski je imao 14 pokušaja a pogodio je samo četiri puta i meč završio sa osam poena uz sedam skokova i pet asistencija.

Oklahoma je na gostovanju dobro počela meč i čak dobila prvo poluvrijeme, ali su domaćini u drugom preuzeli inicijativu i načinili preokret za konačnu pobjedu.

Kanadski tim je slavio iako je igrao bez povrijeđenih centra Paskala Sijakama i beka Kajla Laurija, a do pobjede ih je predvodio Kris Bučer koji je bio najefikasniji igrač meča sa 31 postignutim poenom.

U timu Oklahome najefikasniji je bio Laganc Dort sa 29 postignutih poena.

Tim Dalasa je pretrpio novi poraz na svom terenu, ovoga puta od Sakramenta, iako je Luka Dončić odigrao još jednu odličnu partiju i ponovo bio najefikasniji igrač meča.

Slovenački as je meč završio sa 37 postignutih poena uz osam skokova i četiri asistencije, ali je tim iz Kalifornije ubjedljivo slavio u Teksasu.

Kingse su do pobede predvodili Dearon Foks sa 30 i Herison Barns sa 24 poena poena, a već na samom početku su obezbijedili dvocifrenu prednost koju su uspješno održavali do samog kraja, pa nije bilo neizvjesnosti o pobjedniku.

U prvom sinoćnom meču Majami je nadigrao Bruklin sa 109:107, a meč je obilježila povreda Kevina Durenta na samom početku meča.

Hjuston je na gostovanju nadigrao Orlando sa 114:110, a LA Klipersi su bili ubedljivi na svom terenu protiv Minesote sa 124:105.

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)