Putovaće na turnire

Potvrđeno: Amanović ponovo u Novakovom timu

  • 21.12.2018. 13:42

Najbolji teniser Novak Đoković uveliko se priprema za novu sezonu, a vijest je da se u njegov tim vratio fizioterapeut i kum Miljan Amanović.

Na Tviteru se pojavio video klip u kojem su pored Novaka i trener Marjan Vajda, kondicioni trener Gebhard Fil-Grič i Miljan Amanović.

Oni su zagrljeni pjevali pjesmicu "Srećan Božić", a to je naravno uslovilo da krene lavina spekulacija oko eventualnog povratka Amanovića u Novakov tim.

Kako je i zvanično potvrđeno, vijest je tačna i Miljan Amanović se zaista vratio u Đokovićev tim, a dogovoreno je da sa njim putuje na neke od turnira. Koje, to će naknadno odlučiti Novak i Miljan. 

Poznato je da Amanović ove sezone radio sa Milošem Raonićem i da je sa njim imao dogovor da rade do kraja ove godine. 

Kako je sezona završena, tako je istekla i obaveza Amanovića da sarađuje sa kanadskim teniserom, a nije bilo ni zvanične potvrde da će oni zajedno biti i u 2019. 

Poslije svega, jasno je da za Amanovića nema bolje stvari od povratka u staro, šampionsko društvo koje je proslavilo mnogo zajedničkih uspjeha proteklih sezona. 

U Miljanovom odsustvu, sa Novakom je protekle sezone kao fizioterapeut sarađivao Ulises Badio, kojeg u pomenutom video snimku nije bilo. 

Novaka od 27. do 29. decembra očekuje egzibicioni turnir "Mubadala svjetski šampionat" u Abu Dabiju, gdje kreće od polufinala. Njegov prvi protivnik biće bolji iz duela Dominika Tima i Karena Kačanova.

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок