Virus korona

Potvrđena najgora predviđanja: Vimbldon otkazan!

  • 01.04.2020. 17:38

Ono što se prethodnih dana pominjalo kao neminovnost, danas je dobilo zvaničnu potvrdu - od Vimbldona ove sezone neće biti ništa.

Organizatori prestižnog londonskog grend slema donijeli su odluku da otkažu ovosezonsko takmičenje na terenina "Ol Ingland kluba", usljed pandemije virusa korona.

- Sa velikim žaljenjem organizatori su odlučili da se šampionat na Vimbldonu 2020. godine otkazuje zbog strepnje za javno zdravlje usljed pandemije. Umjesto ove godine, 134. izdanje Vimbldona biće održano od 28. juna do 11. jula 2021. godine - piše u saopštenju organizatora.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Развратник (16+)

    ''Развратник’ је аустралијска ТВ серија коју је режирао Петар Данкан и познати аустралијски адвокат Чарлс Вотерстрит, који је био узор за грађење главног лика. Серија кроз пет сезона прати живот кривичара Кливера Грена, чији је живот у расулу.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм