Ispovijest bivšeg brazilskog reprezentativca

"Potpisao sam ugovor dok su mi naoružani Srbi stajali iznad glave"

  • 03.12.2019. 18:18

Ilan Arauho najviše je ostao upamćen kao napadač Sošoa i Sent Etjena a uspio je da dogura i do reprezentacije Brazila.

Od prije pet godina Ilan (39) je u igračkoj penziji, a za francuski Lekip se prisjetio najbizarnije i najopasnije epizode iz svoje karijere.

"Nakon kratkih angažmana u Vest Hemu i Internacionalu u ljeto 2011. došao sam u Ajačio na dogovoreni potpis ugovora. Ali nedjelju dana se ništa nije događalo, da bi onda konačno po mene došao predsjednik kluba Alain Orsoni", priča Ilan i napominje kako su prava iznenađenja tek uslijedila.

"Pokupio me u blindiranom BMW-u i iako je bilo dogovoreno da odemo na ručak u tom primorskom gradu, primjetio sam da se penjemo u korzikanske planine. Kada sam pitao predsjednika zašto je došlo do promjene plana, objasnio mi je da je za njega previše opasno da ruča u Ajačiu. Tako smo došli do neke zabiti. Tamo sam ušao u sobu bez prozora, gde sam potpisao ugovor za Ajačio dok su iznad mene stajala dva naoružana Srbina."

Predsjednik Orsoni, koji je u ljeto 2008. u zadnji tren pobjegao ubicama, godinu dana kasnije uhapšen je pod sumnjom da je organizovao ubistvo bivšeg poslovnog partnera, a Ajačio se takmiči u drugoj ligi Francuske.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.