Kompanija m:tel nastavlja uspješnu tradiciju promocije i podrške sportu

Potpisan sponzorski ugovor između kompanije m:tel i FK "Borac" Banja Luka

  • 30.07.2020. 13:12

U četvrtak 30. jula 2020. godine u prostorijama fudbalskog kluba „Borac“ Banja Luka, potpisan je sponzorski ugovor između ovog kluba i kompanije m:tel. Svečanom potpisivanju, prisustvovali su generalni direktor kompanije m:tel, Marko Lopičić i predsjednik FK „Borac“, Vico Zeljković.

Godinama unazad kompanija m:tel je ponosni sponzor najvećih sportskih i kulturnih manifestacija u Bosni i Hercegovini. Posebnu pažnju, ova kompanija poklanja uspješnim sportskim klubovima, ali i pojedincima koji svojim sportskim umijećem promovišu našu zemlju.

Svjesni značaja sporta i pravih vrijednosti koje sport podrazumijeva i koje se sportom promovišu, generalni direktor kompanije m:tel, Marko Lopičić, ovom prilikom je istakao sljedeće:

„Fudbalski klub ’Borac’ Banja Luka je jedan od najznačajnih FK klubova na ovim prostorima koji ima dugogodišnju tradiciju. Današnje potpisivanje sponzorskog ugovora između kompanije m:tel i FK ’Borac’ predstavlja nastavak uspešne dugogodišnje saradnje. Verujem da će se kroz ovu saradnju stvoriti još bolji uslovi za razvoj, afirmaciju i promociju fudbala. Smatram da je FK ’Borac’, klub koji može da ponudi više, izbori se za dobre rezultate i osvoji titulu.“ 

Svoje zadovoljstvo ovom saradnjom izrazio je i predsjednik FK „Borac“, Vico Zeljković, “Veoma sam zadovoljan i zahvalan na saradnji sa kompanijom m:tel. Drago mi je što će u ovoj godini koja je ispred nas, FK ‘Borac’ ostati u krugu prijatelja koji su im bili podrška prethodnih godina. m:tel će klubu, kao generalni sponzor, dati dodatnu stabilnost da u narednom periodu lakše rješava svoje tekuće obaveze, kako bi spremnije dočekao buduće pobjede. Ovo je sigurno potvrda našeg rada i pečat na sve ono što smo uradili za ovih godinu dana. Važno je napomenuti da smo u protekloj godini većinu dugova izmirili i vratili Borac tamo gdje mu je mjesto. S obzirom na sve poteze FK ‘Borac’ u protekloj sezoni, siguran sam da ćemo i narednih godina kontinuirano igrati u Evropi, te da će zajedničkim radom svih nas, Borac dospjeti na nivo koji svi želimo."

Podsjećamo, protekle sedmice kompanija m:tel ozvaničila je i saradnju sa Nogometnim/Fudbalskim savezom Bosne i Hercegovine dajući na taj način svoj doprinos promociji sporta u BiH.

„Ovom saradnjom ćemo omogućiti veću dostupnost prestižnog sadržaja Premier lige građanima Bosne i Hercegovine, što će biti značajno za sve fudbalske klubove ove lige u BiH, pa tako i za FK ’Borac’, ali i za mlade sportiste i za sve ljubitelje kvalitetnog sporta“, izjavio je Lopičić.

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.