Treće kolo EHF Evropskog kupa

Poraz rukometaša Borca u Peći

  • 12.12.2020. 19:26

Rukometaši Borca poraženi su od ekipe Besa Famgas 24:22 u prvom meču trećeg kola EHF Evropskog kupa. Revanš se igra za sedam dana u Banjaluci.

Domaći su odigrali mnogo bolje prvo poluvrijeme, a na pauzu su otišli sa prednošću 15:11. U nastavku su izabranici Mirka Mikića uspjeli da smanje zaostatak, a na tri minuta do kraja i dođu do izjedančenja 20:20. 

Međutim nisu uspjeli da potpuno preokrenu utakmicu u svoju korist, pa Besa na revanš stiže sa dva gola prednosti. 

Marko Lukić sa šest golova bio je najbolji u banjalučkom timu, dok je Milićević postigao četiri pogotka. Kod Bese ubjedljivo najbolji bio je Maljos sa sedam golova. 

Nakon meča imao je trener Mikić šta da kaže i za sudijski par Kaluđerović-Vujačić.

"Teška utakmica. Znali smo da će biti na gol, dva. Imali smo i mi svoje šanse. Napravili smo nekih pet gluposti u 60 minuta, koje nismo smjeli napraviti. Nikad ne pričam o suđenju, ali ovo je bilo katastrofa. Ovaj sudijski par ne zaslužuje da bude na EHF listi. Ovo zaista nikada u životu nisam doživio, koliko su ljudi loše sudili. Na kraju, poslednjih deset minuta dali su im sigurno šest lopti. Ne tražim opravdanje opet kažem, uz ovakvo suđenje trebali smo da napravimo bolji rezultat i na tome ćemo poraditi. Jedva čekam sledeću utakmicu u subotu", izjavio je Mirko Mikić, trener Borca.

Treba istaći sjajnu partiju Bojana Ljubišića koji je skidao zicere posebno u drugom poluvremenu i na kraju meč završio sa 12 odbrana.


 

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.