Pokrenuta istraga protiv Maradoninog vozača

  • 16.12.2020. 09:07

Smrt legendarnog argentinskog fudbalera Dijega Maradone i dalje je top tema u zemlji Gaučosa, a tamošnji mediji prenose da je pokrenuta istraga protiv njegovog ličnog vozača Maksimiljiana Trimarkija.

Trojica sudija koji rade na slučaju naredili su dodatnu istragu protiv Trimarkija, 44-godišnjaka koji je godinama bio Diegov vozač.

On je navodno svjedočio da nije bio na mjestu Maradonine smrti, ali kamere i podaci s mobilnog telefona govore drugačije.

Osim što je bio Maradonin vozač, Trimarki je i brat Dijegovog računovođe koji je vodio nekoliko poslova legendarnog fudbalera.

Trenutno još uvijek nije na listi osumnjičenih, ali prema pisanju argentinskih medija, to bi mogao postati u sljedećih nekoliko sati. Tužilac Patrisio Ferari naredio je pretres njegove kuće i zaplijenu mobilnog telefona i drugih elektronskih uređaja.

U više navrata je primijećen kako ulazi u kuću u kojoj je Maradona preminuo ujutro 25. novembra.

Iako je to negirao, podaci Trimarkijevog mobilnog telefona i zapisi s CCTV kamera jasno ukazuju da je boravio u kući u kojoj je Maradona bio posljednjih dana svog života.

Sada je pitanje zašto je lažno svjedočio i zbog toga je pokrenuta istraga koja bi trebala ponuditi odgovore u narednim danima.

(Klix)

Тагови:
  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Ко те шиша

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм