Brat zvijezde Junajteda

Pogba: Murinjo je bio problem

  • 08.01.2019. 16:55

Brat fudbalera Mančester junajteda, Pola Pogbe Florentin je govorio za španske medije o bivšem menadžeru "crvenih đavola" i njegovom načinu rada u timu sa 'Old Trafforda'.

Dok je još Žoze Murinjo bio u Mančester junajtedu, mediji su bili puni priča da se on ne slaže najbolje sa Polom Pogbom. Čak su se pojavljivali i snimci njihovih oštrih pogleda i hladnih pozdrava na treninzima, a vjerovatno je brat Pola Pogbe dovoljno pouzdan izvor koji može da govori o odnosu ove dvojice velikih ega.

"Problem je bio Murinjo, ništa više. U svlačionici, van nje, svuda je on bio problem. Ono što sam vidio od urinha,j uvijek je htio da bude u centru pažnje. Pol to nije ni primjećivao. Treba da ga poštuješ i on će poštovati tebe. Vjeruješ mu i on će odigrati velike utakmice", kazao je Florentin Pogba.

Pogba stariji je inače trenutno u Elheu na probi, a ovaj reprezentativac Gvineje je igrao još za Genčlerbirligi, za Sen Etijen, Sedan i za Seltu B.  

(Sport klub)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)