O2 arena

Počinje Završni masters u Londonu

  • 11.11.2018. 14:10

Teniska sezona došla je do kraja i ostao je još samo jedan turnir - Završni masters u Londonu. Najprestižniji ATP turnir u godini odigraće se u Londonu, u O2 areni, a na njemu će nastupiti i petostruki osvajač istog Novak Đoković.

Novak je Završni masters osvajao pet puta i i ove sezone je prvi favorit za titulu. U drugoj strani žrijeba prijeti Rodžer Federer, ali ne bi trebalo otpisivati ni ostalu šestoricu "izazivača".

Neki prvi, neki po ko zna koji put... Svi su došli spremni u London ne bi li oni bili ti o kojima će se pričati do početka naredne sezone.

Prošlogodišnji završni turnir osvojio je bugarski teniser Grigor Dimitrov pobijedivši u finalu Davida Gofana. Grigor je, poslije najveće titule u karijeri, odigrao katastrofalnu sezonu u kojoj su mu svi predviđali "brejkaut" koji se od njega očekuje otkad je počeo profesionalnu karijeru.

Ipak, na tom turniru Rafa Nadal je brzo odustao zbog povrede, a Federer nije ličio na sebe (poraz u polufinalu od Federera), dok Novak Đoković nije učestvovao zbog već poznatih razloga.

Naredna, 2018. godina bila je prepuna zanimljivih priča, neizvjesnih mečeva i velikih pobjeda i bilo bi lijepo "krunisati" je onako kako joj priliči – spektaklom u O2 areni i novom titulom u vitrini srpskog tenisera.

Na Završnom mastersu ne igraju Argentinac Huan Martin del Potro i Španac Rafael Nadal.

Nadal se povukao zbog više povreda, a ni Del Potro nikako da se zaliječi. Svakako će njihovo odsustvo oduzeti malo kvaliteta turniru, ali ne treba otpisivati ni momke koji su ih zamijenili.

U Londonu od dans pa do 18. novembra u grupi "Lejton Hjuit" nalaze se Federer, Nišikori, Anderson i Tim, dok su u grupi "Guga Kuerten" Đoković, Izner, Čilić i Zverev.

Svoju priliku, ako neko odustane, očekuju Borna Ćorić i Karen Hačanov.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.