Banjaluka

Počeo "Run and more weekend" festival

  • 19.04.2019. 19:48

Trčanje i odlična zabava, svojevrsni su moto Vivia "Run and more weekenda" koji je počeo u Banjaluci.

Sve je počelo trkom banjalučkih školaraca. Njih više od hiljadu, trčalo je od Trga Krajine do tvđave Kastel. Većina je, nakon što bi prošla kroz cilj, ostala na banjalučkoj tvrđavi, a organizatori su se potrudili da svako nađe zanimaciju za sebe. 

"Organizacija je super, a atmosfera je odlična."

"Meni je bilo odlično. Trka je probudila sportski duh, upoznao sam i neke nove drugare. Sve pohvale organizatorima", rekli su takmičari.

Start polumaratonske trke zakazan je za subotu, u devet časova ujutru, sa Trga Krajine, a istovremeno počinju i ostale trke, ona na deset i timska na pet kilometara. 

U 12.30 minuta na start će najmlađi trkači, u već tradicionalnom "Bambini" maratonu. Dešavanja neće manjkati ni van staze, a uz brojne koncerte, sportski sajam, spreman je i trenerski forum tokom kojeg će biti održano nekoliko tematskih predavanja. 

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.