Turnir u malom fudbalu

Počeo "Borik 2019", pobjeda Ljubića na otvaranju

  • 02.12.2019. 19:45

Pobjedom Ljubića protiv Malog društva počeo je tradicionalni turnir u dvorani Borik. Za igrače i ljubitelje malog fudbala nema važnijeg događaja u regionu i tako je već pet decenija.

Organizatori poručuju da su prezadovoljni interesovanjem ekipa i brojem prijava, a da kvalitetan fudbal neće izostati ove godine.

"Sve je popunjeno, 136 ekipa nastupa na turniru. Sa većom nagradom poboljšao se i kvalitet ekipa. Imamo nekoliko pretendenata za trofej. Uradili smo veliki posao što se tiče marketinga i promocije pa očekujemo da tribine budu ispunjene", rekao je Jovica Kesereović, rukovodilac turnira.
 
Nagradni fond je porastao, pa će pobjedniku pripasti 20.000 maraka, za pet hiljada više nego lani. Keserović ističe da su favoriti otprilike ostali isti kao u ranijim izdanjima turnira, ali da je ipak došlo do malih promjena u igračkim kadrovima. 

Da nisu svi došli po trofej pokazuje priča ekipe Malo društvo. Skup rekreativaca i dobrih drugara sada već tradicionalno učestvuje na turniru u dvorani Borik, a na otvaranju 44. izdanja turnira morali su da stegnu ruku protivnicima iz Prnjavora koji su na kraju pobijedili 5:0.

"Pripala nam je čast da ove godine otvorimo turnir u našem petom uzastopnom nastupu u Boriku što je za nas mali jubilej. Mi smo amaterska ekipa, trudimo se napredujemo iz godinu u godinu, vidjeli ste kako smo se pokazali protiv Ljubića, ali smo pokušali da im pružimo otpor. Ne želimo da se hvalimo, ali uz svaki turnir pokušavamo da napravimo i humanitarnu akciju pa ćemo sada kupovati paktiće za djecu sa Kosova", rekao je Saša Knežević, kapiten ekipe Malo društvo.

Utakmice na turniru u Boriku igraće se svakog dana, a program sutra počinje od 16 časova i 30 minuta. Završnica i veliko finale je 28. decembra. 

 

Тагови:
  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник