FK Borac

Počela druga faza priprema, akcenat na radu sa loptom

  • 22.01.2020. 19:03

Fudbaleri Borca broje sitno do odlaska u Antaliju. Započeli su sa drugim dijelom priprema gdje je akcenat na radu sa loptom, a uglavnom treniraju u žestokom ritmu dva puta dnevno. Pripreme su uvijek naporne poručuje trener Branislav Krunić koji u Tursku neće povesti štopera Nebojšu Runića  s obzirom da ovaj fudbaler traži mjesto gdje će imati više prostora za igru. 

U nedjelju će ipak odigrati prvu pripremnu utakmicu protiv Teleoptika. Ta provjera je u Staroj Pazovi, a sutradan Banjalučani putuju u Antaliju gdje će boraviti dvije sedmice.

- Vrijeme nas je poslužilo tako da smo veoma dobro radili u Banjaluci i nismo imali nikakve smetnje. Prvi meč je u nedjelju, nemam nikakve taktičke zahtjeve. Od igrača ću tražiti da se maksimalno istrče koliko je to moguće u ovom trenutku. Svi će igrati po 45 minuta. Protiv nas će stajati mlada, poletna ekipa koja će takođe tražiti trku tako da je ovo odlična provjera za početak - rekao je Krunić.

Borac je do sada doveo dva igrača, poslije golmana Mladena Kukrike stigao je desni bek Marin Galić. I jedan i drugi su u trenažnom procesu i pojačaće konkurenciju na svojim pozicijama. Galić je protekle jeseni odigrao 12 utakmica za Inter iz Zaprešića odakle je došao u Borac. Prethodno je nosio dres Zrinjskog i Mladosti.

- Uslovi u klubu su veoma dobri, možda i najbolji u cijeloj Premijer ligi BiH. Sve je vrhunski organizovano. Ekipa me je dobro prihvatila, treniramo naporno i nama je da se dobro pripremimo. Vjerujem da Borac ima kvalitet da bude u vrhu kao što tabela sada pokazuje - rekao je Galić.

Nekoliko imena dovodi se u vezu sa Borcem posljednjih dana. Krunić kaže da u klubu vode računa o svemu i da postoji mogućnost da ubrzo dođe do realizacije u pregovorima sa nekim igračima. 

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    Бизнис клуб (Р)