Skandal u Rusiji

Pijani fudbalski reprezentativci prebili poznatog političara u kafani! VIDEO

  • 09.10.2018. 16:02

Zvijezde fudbalske reprezentacije Rusije Aleksandr Kokorin i Pavel Mamaev pretukle su u Moskvi uticajnog političara Denisa Paka i njegovog kolegu Sergeja Gaisina u restoranu, a zatim brutalno pretukle i vozača na parkingu.

Pak, visoki funkcioner u ministarstvu industrije i trgovine, i jedan od najuticajnijih ljudi u Moskvi, u nekoliko navrata je upozorio vidno pijane i glasne fudbalere da se stišaju. Kokorin i Mamaev su u jednom trenutku nasrnuli na političare, pri čemu je Kokorin stolicom udario Paka i nanio mu teške povrede po glavi.

Međutim, fudbaleri se nisu zadržali samo na tome. Pojavio se novi snimak koji pokazuje da su Kokorin i Mamaev divljali i ispred kafića, odnosno na parkingu.

Na snimku se vidi da kako su brutalno pretukli čovjeka koji je takođe parkirao auto. Vidljivo je da ih on ničim nije izazivao, niti im se suprotstavljao. Kokorin i Mamaev su usamljenog vozača pretukli šakama, a kada je on počeo da bježi, sustigli i nogama šutirali.

Mnogi smatraju da je pravi razlog za napad zapravo rasizam, jer je Denis Pak azijskog porekla.

Aleksandra Kokorin, supruga ruskog fudbalera, uputila je izvinjenje dan nakon incidenta koji je potresao Rusiju. Istakla je da su igrači bili pijani i da nisu znali šta rade.

Ministar sporta Pavel Kolobkov je oštro reagovao. Izjavio je da Kokorin i Mamaev više nikada neće igrati za reprezentaciju Rusije!
 

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)