Stiže Brazilac

Peto pojačanje u redovima Crvene zvezde

  • 03.07.2019. 17:03

Crvena zvezda dovela je i peto pojačanje ovog ljeta, pošto je u klub iz Ljutice Bogdana došao Brazilac Žander.

Lijevi bek stigao je iz kiparskog Pafosa i potpisao ugovor na dvije godine.

"Jako sam srećan i zadovoljan što imam čast da budem dio Zvezde, kluba sa velikom tradicijom i istorijom iza sebe. Zahvaljujem se ljudima iz uprave, kao i treneru i cijelom stručnom štabu što su mi ukazali povjerenje da budem dio Zvezde i nadam se da ću to opravdati na terenu", rekao je Žander za klupski sajt.

Brazilac je do sada igrao i u Oljanenseu i Avesu, a sada je istakao da nije mogao ni da sanja da će se naći u Crvenoj zvezdi.

"Nisam imao mnogo prilike ranije da pratim Zvezdine utakmice, a iskreno nisam mogao ni da sanjam da ću biti u ovako velikom klubu. Kako je počelo da se priča o mom transferu u Zvezdu počeo sam sve više da pratim utakmice, gledao sam Ligu šampiona, čitao na internetu o istoriji i drago mi je što sam dio kluba", rekao je.

Dodao je i da zbog svog iskustva sigurno neće biti pod pritiskom.

"Neću sigurno biti pod pritiskom, imam već 30 godina i dovoljno iskustva iza sebe. Svaki fudbaler voli da igra u pobjedničkom timu koji ima mnogo uspjeha iza sebe, koji igra napadački i dominira. Vjerujem u sebe u svakom trenutku, a vjerujem i u Crvenu zvedu", rekao je Žander.

Тагови: