Bivši selektor mlade reprezentacije Srbije

Paunović: Ko ne može da se nosi sa pritiskom u Realu, mora da ide

  • 11.05.2020. 14:02

Nekadašnji selektor mlade reprezentacije Srbije Veljko Paunović priznao je za špansku "Marku" da je više očekivao od Luke Jovića, ali da mu i dalje vjeruje i smatra da može da ostvari svoj potencijal.

Napadača Real Madrida očekuje duža pauza nakon što je, nespretno, polomio kost stopala. Prva sezona na "Santijago Bernabeuu" bila je sve samo ne idilična za mladog Bijeljinca, a Paunović smatra da Luka mora dati i više od maksimuma ukoliko želi da uspije. 

"Jović mora da uradi svoj dio posla i da nađe nekoga ko će ga voditi. Konkurencija u Real Madridu je ogromna i morate se založiti za sebe i biti svjesni da ukoliko dobijete na lutriji da vas Real odabere, a niste spremni da se sa pritiskom nosite i živite, onda ćete se uskoro vratiti tamo odakle ste došli", rekao je Paunović. 
 
Čovjek koji je Srbiji 2015. donio titulu prvaka svijeta trenutno se nalazi u Čikagu, jer zbog pandemije virusa korona ne može da se vrati u Evropu. Poručio je da dobro prati sve priče oko nastavka sezone i nada se da će biti moguće da šampionati budu završeni na terenu.
 
"Drago mi je što postoje mogućnosti da se takmičenja vrate. Ovdje je sve usmjereno u povratak NBA lige, ali je oprez neophodan. Razgovaram sa prijateljima i uvjeren sam da i fudbal može da se vrati u normalu. Najvažnija stvar u slučaju povratka biće fizička spremnost igrača. Treneri sa kojima sam pričao su zadovoljni sa disciplinom svojih igrača", izjavio je Paunović.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Емисија: Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Величанствени вијек: Косем (12+)

    Тридесет седам година од смрти Сулејмана Величанственог започиње запањујућа прича о владарици Османског Царства Махпеyкер Кöсем Султан.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.