Kvalifikacija za Ligu Evrope

Partizan lako preko Velšana

  • 01.08.2019. 22:58

Fudbaleri Partizana plasirali su se u treće kolo kvalifikacija u Ligu Evrope pošto su na domaćem terenu pobijedili Konahs Ki iz Velsa sa 3:0.

Dugo se Partizan mučio u ovom duelu što se i očekivalo jer su Velšani sa izraženim "bunkerom" ušli u meč čekajući svoju šansu iz kontranapada. Imali su crno-bijeli terensku inicijativu u prvih 45 minuta, mnogo više loptu u svom posjedu ali nisu uspjeli zatresti mrežu gostujućeg tima.

Krenuo je mnogo agresivnije Partizan u drugom poluvremenu, a prvu priliku imao je štoper Pavlović koji je nakon jednog prekida šutirao glavom, ali golman "nomada" bio je na mjestu.

Terensku inicijativu crno-bijeli su konačno krunisali u 54. minutu, sjajni Zoran Tošić je oduzeo loptu na sredini terena, proslijedio je do Sume i produžio kretanje, u nastavku akcije ponovo je Tošić dobio loptu, izašao sam pred golmana Brasa i poslao loptu iza njegovih leđa.

Ovaj gol je u velikoj mjeri olakšao igru Partizanu koji je dobio mnogo više prostora u napadu, a do novog gola crno-bijeli su stigli u 70. minutu. Strijelac je bio Ožegović koji je samo nekoliko trenutaka ranije zamijenio Tošića, a asistent je ponovo bio Suma.

Samo tri minuta kasnije pogađa i mladi Stevanović za konačnih 3:0.

Malatijaspor naredni rival, karte u prodaju od sutra

Fudbaleri Partizana u narednoj rundi igraće protiv turskog tima Mlatijasport koji je večeras eliminisao Olimpiju iz Ljubljane. U prvom meču rezultat je bio nerješen 2:2, da bi turski tim, večeras u Ljubljani, slavio pobjedu od 1:0. Karte za ovu utakmicu biće puštene u prodaju već sutra po cijeni od 600, 800 i 1.000 dinara.

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм