Evrokup

Partizan ima sve u svojim rukama, Asvel slavio u Sankt Peterburgu

  • 18.12.2018. 21:03

U prvom meču Grupe C Evrokupa Asvel je kao gost slavio protiv Zenita u Sankt Peterburgu 84:83, što je rezultat koji Partizanu omogućava da potpuno sam odlučuje o svojoj sudbini.

Zenit je tokom čitavog prvog poluvremena dominirao, imao i dvocifrenu prednost, ali gosti, kojima ovaj meč nije naročito značio, krenuo je da igra mnogo bolje u trećoj četvrtini. Ne samo da su smanjili minus, već su u finišu doonice i došli do preokreta. Ipak, u samoj završnici predviđenih 40 minuta Zenit je imao +5. Međutim, ni to im nije bilo dovoljno da privedu meč kraju, pošto je francuska ekipa serijom 7-2 došla do produžetka. U dodatnih pet minuta Asvel je sve vrijeme bio u vođstvu i na kraju došao do zaslužene pobjede 84:83.

Kod pobjednika Amin Nua je bio najefikasniji sa 17 poena, Kalnijetis je dodao 14, a na drugoj strani Filip Skrab je zabilježio 18 pogodaka. Asvel će ostati drugi sa skorom 7-3, dok je Zenit trenutno treći sa 4-6, ali ugrozio je sebi prolaz u TOP 16. Jer ako Trento i Partizan savladaju Valensiju i Turk Telekom Rusi ispadaju, a Partizanu poslije ovog rezultata za prolaz je dovoljan bilo koji trijumf u sredu protiv Turk Telekoma.

Тагови:
  • 13:30 Емисија: Аграр (Р)

    ''Емисија: Аграр (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.