Serija A

Ovo može samo u Italiji: Juvents ipak ide u Ligu šampiona

  • 23.05.2021. 22:42

Odigrano je posljednje kolo Serije A, Inter je šampion, a Ligu šampiona igraju pored Intera, Milan, Atalanta i Juventus.

Juventusu je bilo potrebno čudo da dođu do četvrte pozicije koja vodi u Ligu šampiona, a večeras se to čudo dogodilo u Napulju gdje je Napoli protiv Verone odlučivao o svojoj sudbini, a opet odigrali 1:1 i izgubili mjesto u Ligi šampiona.

Juventus je bio ubjedljiv protiv Bolonje koju je savladao sa 4:1, dok je Milan preuzeo drugo mjesto pobjedom protiv Atalante sa 2:0. Meč je bio ujednačen, ali je Milan imao dva penala na svojoj strani. Crveno-crni će nakon sedam godina ponovo zaigrati u Ligi šampiona.

Zbog loše sezone Stara dama ipak nije kažnjena, provukli su se još jednom. Mada, nije bilo ni realno da liga ostane bez jednog od najboljih fudbalera svijeta zbog lošeg plasmana Juventusa, a da u Ligi šampiona ne gledamo najtrofejniji italijanski klub.

Zanimljivo je i da na meču protiv Bolonje nije zaigrao Ronaldo, zvijezda oko koje se ovih dana sve vrti u Italiji. Priču da se seli u Mančester dodatno su podgrijali snimci u kojima Ronaldo utovara svoje automobile u kamion.

 

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.