Ovo može samo kod nas: Slavili rođendan, bacili flašu kroz prozor i pogodili sudiju

  • 21.09.2020. 13:29

Nevjerovatna scena na meču Hajduka sa Liona i PKB ostavila u šoku fudbalsku Srbiju

Svašta smo vidjeli u srpskom fudbalu, ali ovo... Događaj na Lionu gdje su na megdanu bili Hajduk i PKB ima sve elemente pravog filmskog scenarija. I to dobrog.

Igrao se 43. minut utakmice, sve je išlo svojim tokom, dok iz kuće koja se nalazi tih uz stadion nije doletjela flaša koja je pogodila Teodora Fenka, prvog pomoćnog sudiju! Iz dnevnog boravka, kroz prozor i pravo u sudiju! Flašica sa pola litre vode.

Kako smo saznali u kući pored stadiona slavio se rođendan, pa se ekipa malo zanijela i napravila glupost zbog koje završila u policiji. Pošto su organi reda bili na utakmici odmah su pokucali na vrata kuće odatle je doletjela flaša i identifikovali počinioce... Arbitru je ukazana pomoć, a pošto nije imao ozbiljnije povrede, meč je nastavljen. Sudija je poslije utakmice morao u policiju da bi dao izjavu.

Duel Hajduk - PKB odigran je u okviru Prve Beogradske lige, a gosti su na kraju slavili 2:1. Meč je bez greške sudio Petar Peković, jedan od najtalentovanijih mladih srpskih arbitara.

Video pogledajte OVDJE.

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.