Stefan Jović

"Ovo je najbolji tim još od Indijanapolisa"

  • 11.07.2019. 21:59

Srpski košarkaš Stefan Jović govorio je za medije o Svjetskom prvenstvu koje se ove godine održava u Kini.

Jović se nalazi na širem spisku selektora Aleksandra Đorđevića i jedan je od igrača za kojeg se očekuje da otputuje u Kinu.

Srpskom plejmerkeru je istekao ugovor sa minhenskim Bajernom na kraju ove sezone, ipak on ističe da mu je fokus trenutno samo na obaveze koje ima u nacionalnom timu.

"Istekao mi je ugovor sa Bajernom, ali trenutno čekam pripreme sa reprezentacijom i potpuno sam fokusiran na to. Za mene je najvažnije da sam zdrav i spreman da naporno radim sa nacionalnim timom", rekao je Jović.

On je govorio i o predstojećem Svjetskom prvenstvo i šansama Srbije na njemu.

"Rekao sam ovo ranije, a ponoviću i sada – imamo stvarno dobru ekipu. Možda je ovo najbolji tim još od Indianapolisa 2002. Spremićemo se najbolje što možemo i mislim da imamo dobre šanse za visok plasman u Kini, ipak važno je da čvrsto ostanemo na zemlji i idemo meč po meč. Putujemo u Kinu bez nekih velikih obećanja, fokusiramo se samo na narednog protivnika. Moramo da damo sve od sebe u svakom meču, to je jedini način da postignemo rezultat" rekao je srpski plejmejker.

Jović je prethodnih godina bio jedan od standardnijih igrača srpske reprezentacije.

Sa reprezentacijom ima osvojene tri srebrne medalje, jednu sa Svjetskog prvenstva 2014. godine, jednu sa Olimpijskih igara 2016. godine, dok je posljednja osvojena 2017. godine na Evropskom prvenstvu.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић