Bogdanović odmarao

"Osveta" Minesoti: Bjelica odličan protiv "svojih" VIDEO

  • 10.11.2018. 09:39

Košarkaši Sakramento Kingsa savladali su na svom parketu u "Golden 1 centru" Minesota Timbervulvse rezultatom 121:110, a prvi put protiv bivšeg tima je igrao srpski krilni centar Nemanja Bjelica.

Beka srpske reprezentacije Bogdana Bogdanovića u noći između petka na subotu nije bilo u dresu Kingsa, pošto poslije operacije kolena i povratka u duelu sa Toronto Reptorsima, ima ograničene minute i postepeno će biti uvođen u igru. 

Dok je Bogdanović u ograničenom režimu igre, drugi Srbin u Sakramentu Nemanja Bjelica je na terenu bio 27 minuta. Krilni centar je tri sezone proveo u Minesoti gdje je igrao tek ponekad u svom prepoznatljivom stilu, da bi ovoga ljeta prešao u Kingse. 

Bjelica je svom bivšem klubu ubacio 14 poena, uz šut iz igre 6-13, 2-6 za tri, imao je osam skokova, asistenciju, ukradenu loptu i četiri izgubljene, kao i dvije blokade. 

Kingsi su do osjetnije razlike na meču došli u trećoj četvrtini (90:79), da bi nešto neizvjesnije bilo sredinom četvrte, kada su Timbervulvsi prišli na -2 (108:106). 

Sakramento je odbio napade Minesote u posljednjih nekoliko minuta preko Kufosa, Foksa i Hilda, a na kraju i Koli-Stajna. 

Upravo je Vili Koli-Stajn sa 25 poena predvodio Kraljeve, Iman Šampert je ubacio 17, Dearon Foks 16, uz 10 asistencija, dok je Badi Hild sa 15 poena i deset skokova takođe imao dabl-dabl. 

Ubjedljivo najefikasniji u timu Minesote bio je Karl-Entoni Tauns sa 39 poena i 19 skokova, Derik Rouz mu se pridružio sa 21 poenom, dok je Džimi Batler postigao 13 poena. 

Sakramento Kingsi imaju skor od sedam pobjeda i pet poraza od starta sezone, dok je Minesota na 4-9. 

Тагови:
  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

    ''Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: На ивици терена (Р)

    ''Емисија: На ивици терена (Р)