Fudbal

Osim pobjede, sve u Borcu obradovao ogroman broj navijača

  • 28.07.2019. 21:37

Fudbaleri Borca upisali su važne bodove na svom terenu. Savladali su Zvijezdu 09, a jedini gol na utakmici postigao je kapiten banjalučana Stojan Vranješ u 24. minutu.  Poslije kornera koji je izveo Crnov, Vranješ je bio najviši u skoku i pogodio, za ispostaviće se, konačan rezultat. Zvijeda je tokom većeg dijela utakmice bila bolji tim, a nakon primljenog gola imali su gosti I nekoliko izglednih prilika, koje nisu realizovali. 

"Očekivali smo da ćemo igrati lepršavo i da ćemo dati najmanje tri gola, ali svaki protivnik dođe da pruži maksimalan otpor što je Zvijezda 09 i učinila. Od početka su imali cilj da odbrane gol, igrali su bez napadača, što je nama stvorilo probleme", izjavio je trener Borca Branislav Krunić.

"Ponovile su nam se stvari koje su se desile i u prvom kolu. Kao i tada i sada smo pri rezultatu 0:0 imali tri-četiri 'mrtve' šanse koje nismo iskoristili. I kako to u fudbalu obično biva, Borac je dao gol iz mislim jedinog udarca u prvom poluvremenu. Na žalost, loša komunikacija mojih igrača i Vranješ je pogodio. Smatram da nismo zaslužili da izgubimo, međutim, za prosutim mlijekom se ne plače", kaže trener Zvijezde 09 Boris Savić. 

Osim upisanih bodova ono što može da raduje sve u Borcu je povratak navijača, kojih je sinoć bilo oko četiri i po hiljade.

"Navijači su nam dali podršku, ali smo osjećali I pritisak zbog njih", kaže Krunić, jer su željeli da ih počaste sa više pogodaka. 

Fudbalerima Borca predstoje dva gostovanja. Prvo protiv Tuzla sitija, a zatim ide na noge Radniku u Bijeljinu. 

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.