ŽRK Borac

Osice se pojačale, cilj povratak u Premijer ligu

  • 02.02.2019. 19:57

Svi u ženskom rukometnom klubu Borac rade na istom cilju, a to je povratak u Premijer ligu BiH. Iz tog razloga Banjalučanke su se tokom pauze i pojačale pa mladi trener Nikola Bijelić sada ime više izbora. Nije bilo mnogo odmora za osice, koje su se okupile sredinom januara i odigrale su dvije jake kontrolne utakmice.

"Pojačali smo se na polusezoni sa Dajanom Ignjatović koja je igrala Premijer ligu, te Vanjom Mišić koja je stigla iz Knežopoljke. Imamo ambiciju da uđemo u Premijer ligu i nadam se da ćemo uspjeti da prestignemo Doboj koji nam bježi jedan bod," rekao je Bijelić.

Upravo bi pomenuta Dajana Ignjatović trebala da bude lider ove ekipe. Iako se spustila rang niže, kako bi pomogla Borcu, ističe da joj to ne predstavlja problem kada zna da se radi u dobrom i ambicioznom projektu.

"Samtram da ćemo bez poraza osvojiti šampionsku titulu i izboriti ulazak u Premijer ligu. Zadovoljna sam u Borcu, nemam problem da se spustim rang niže kada znam da ću nekome pomoći. Imam povjerenje u direktora Darka Savića, brzo smo se sve dogovorili, tako da sam zadovoljna u Borcu," rekla je Ignjatovićeva.

Uprava je napravila pomak, vraćeni su dugovi i klub je izvučen iz dubioze. Trenutno 70 djevojčica trenira u Borcu i plan je da se u narednim godinama napravi piramida, tako što će prvi tim nastupati u Premijer ligi, a drugi i treći u ligama Republike Srpske.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок