Preko 500 takmičara učestvovalo

Održan turnir "Bijeljina open - noć šampiona 2019"

  • 17.11.2019. 21:12

Karate klub Šampioni Bijeljina organizovali su trinaesti po redu "Bijeljina open, noć šampiona 2019." Turnir je okupio preko 500 karatista svih uzrasta, od najmlađih pionira pa sve do seniora. O kakvom se turniru radi govori i to što su većina takmičara reprezentativci svojih zemalja.

"Danas se ovdje okuplja 80% reprezantitivnih selekcija, što muških, što ženskih. Danas ovdje od 80 trenera je 40 selektora. Dakle, to govori o jednom izuzetno velikom događaju. Neću da zaboravim, danas smo ugostili najtrofejniji karate klub Budućnost. Za javnost, poređenja radi, kao u fudbalu što je Zvezda, tako je u karateu Budućnost", izjavio je Milorad Marković, predsjednik organizacionog odbora međunardonog karate turnira. 

"Karate klub Budućnost, jedan od najuspješnijih klubova bivše Jugoslavije, koji je bio dva puta prvak evrope, četiri puta vice šampion Evrope, pet puta treći sa devet titula na ekipnim prvenstvima Jugoslavije u borbama i katama. Ovo nam je poslije dužeg vremena ponovni nastup u Bijeljini, na trofeju šampiona i veliko mi je zadovoljstvo što ovdje učestvujem", rekao je Rajko Vujošević iz karate kluba Budućnost.

Organizacija ovakvog jednog događaja ne bi bila moguća bez sponzora. Pokrovitelji turnira su Predsjednik i Vlada Republike Srpske,a Podrška je stigla i iz Voda Srpske.

"Podržavamo sve manifestacije koje su sportstkom karaktera, a u kojima učestvuju naši najmlađi, tako da smo se mi odazvali na poziv KK Šampioni ovdje u Bijeljini i svojim skromnim sredstvima smo omogućili da ovaj turnir bude uspješan. Ono što sam uspšio da vidim da ima jako puno takmičarskih ekipa ne samo iz RS, BiH već i iz okruženja. Tako da, u tom smislu mi ćemo u narednim godinama podržavati ovakve i slične manifestacije", rekao je Miroslav Milovanović, direktor preduzeća "Vode Srpske".

Karate klub Šampioni ima čime da se pohvali jer u svojim redovima imaju mnogo reprezentativaca i reprezentativki, kaže njihov predsjednik. Zato u narednom periodu očekuju da ostvare još bolje rezultate odnosno da nastave da donose medalje sa takmičenja.

  • 19:52 Без коментара

    Кратка, динамична и занимљива емисија која окупља и износи видео снимке необичних и несвакидашњих призора и догађаја из цијелог свијета.

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.