Prva pripremna utakmica

Odlična provjera za Borac u Antaliji, remi protiv ruskog Orenburga

  • 31.01.2020. 20:14

Fudbaleri Borca odigrali su neriješeno 2:2 protiv Orenburga u prvoj pripremnoj utakmici u Antaliji.

Banjalučani su prikazali kvalitetan fudbal protiv ruskog kluba. Ekipa Branislava Krunića povela je golom Saše Kajkuta u 26. minutu poslije sjajne akcije. Preokret je donio bivši napadač Crvene zvezde Đorđe Despotović koji je pogađao u 31. i 35. minutu. 

Konačan rezultat postavio je danas veoma zapaženi Srđan Vujaklija koji je pogodio u 75. minutu. Borčev strateg bio je zadovoljan igrom svojih pulena.

"Kvalitetna utakmica, dinamična, protiv jakog protivnika koji je u ovom trenutku kvalitetniji. Imaju veći izbor igrača, natjerali su nas na trčanje i mogu biti zadovoljni onim što smo uradili. Dobro smo im parirali", rekao je Krunić.

Danas nije mogao da računa na kapitena Stojana Vranješa, Aleksandra Radulovića, Mladena Lučića i Dejana Bosančića koji su ostali pošteđeni zbog sitnih povreda. Uprkos tome Banjalučani su odigrali dobru utakmicu.

"Posljednjih dana ritam je udaran i ova utakmica došla je u teškom trenutku za nas. Opet, pokazali smo da znamo da igramo, da možemo da se nosimo s njima", rekao je prvotimac Borca Ivan Crnov.

Saglasan s njim je i Vujaklija koji smatra da je Borac u pojedinim trenucima bio bolji rival.

"Ostaje mali žal za pobjedom, dominirali smo u završnici utakmice, mogli smo do još jednog gola. Bitno je da dobro radimo, a pobjede će doći", rekao je strijelac gola protiv Orenburga.

Narednu utakmice Borac igra protiv Vardara iz Skoplja, a meč se igra prekosutra.  

Тагови:
  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм