Pale

Odbojkaška reprezentacija Srbije održala trening za publiku

21:49, 22.08.2018.
Izvor: Srna
Thumbnail
Muška odbojkaška reprezentacija Srbije održala je večeras na Palama otvoreni trening za publiku, gdje se pod vođstvom selektora Nikole Grbića pripremaju za Svjetsko prvenstvo koje će biti održano od 9. do 30. septembra u Bugarskoj i Italiji.

Selektor reprezentacije Srbije Nikola Grbić rekao je da su odbojkaši već 12 dana na pripremama i da sve prolazi u najboljem redu. 

Thumbnail

"Odlučili smo se za otvoreni trening jer Pale i njegovi stanovnici to zaslužuju. Nećemo promijeniti ništa u našem načinu rada, tako da su prisutni mogli da vide interesantnu igru. Radili su neke situacione vežbe koje su slične samoj utakmici i igrali su šest protiv šest", izjavio je Grbić novinarima. 

Selektor Grbić je istakao da su prezadovovoljni uslovima, zatim gostoprimstvom ljudi koje sretnu na ulici, u restoranu, od vlasnika hotela "Damis" i "DŽet set", tako da se osjećaju kao kod kuće. 

Prema njegovim riječima, uslovi u dvorani "Peki" su idealni, što je i prioritet za njih, jer su došli na Pale da naprave što je moguće bolje bazne pripreme.

Thumbnail

 Grbić je naveo da idu da se bore sa najjačim reprezentacijama i misli da će uspjeti da ispune ono što su zacrtali. 

Načelnik opštine Pale Boško Jugović zahvalio je srpskim sportistima što već drugu godinu zaredom dolaze na Pale i tu obavljaju pripreme pred najvažnija takmičenja. 

Odbojkaši Srbije igraće u Bariju u grupi "C" sa SAD, Rusijom, Australijom, Kamerunom i Tunisom, a prvoplasirane četiri reprezentacije nastaviće drugu fazu takmičenja.