CEK Kup

Odbojkašice Jedinstva povele, pa izgubile

  • 19.12.2018. 19:46

Odbojkašice Bimal-Jedinstva poražene su u prvoj utakmici osmine finala CEK Kupa od francuskog  Sent Rafaela sa tri jedan u setovima. Šampionke BiH, odlično su otvorile utakmicu. Prvi set riješile su u svoju korist, ali je potom usljedio veliki pad u igri, što je francuski tim iskoristio da nakon preokreta upiše pobjedu u Brčkom. 

„Zaista ne bih stavio tačku na ovaj dvomeč. I hoću da vjerujem da mi ovu katastrofalnu igru ne možemo ponoviti u uzvratu. Još imamo istu šansu. Nama je još potrebna jedna pobjeda za zlatni set. Sve su opcije otvorene. Ja vjerujem da ćemo smoći snage i, upotrebiću težak izraz, pameti  da odigramo pametniju utakmicu,“ rekao je Smail Pezerović, trener  OK „Bimal–Jedinstvo“.

U taboru francuskog Sent Rafela zadovoljni nakon pobjede, ali poručuju da je ekipa Jedinstva pokazala kvalitet i da će revanš biti itekako zanimljiv. 

„Prvi rezultat tri jedan je dobar rezultat za nas, jer smo vaš tim ostavili pod pritiskom. Potrebno je da nas u drugoj utakmici pobijede minimalno sa 3:1. Prvi i drugi set su veoma važni. Ako počnemo dobro moglo bi biti mnogo lakše za nas,“ kaže Bregoli Gulio Cesare, trener OK „Saint Raphael“.

Revanš je zakazan za 23.januar naredne godine. 

Тагови:
  • 23:20 Ноћни програм

    Ноћни програм