KUP Republike Srpske

Odbojkašice "Jedinstva" brane trofej 

  • 08.11.2018. 19:53

Brčanske princeze u finale ulaze kao favorit, s obzirom da iza sebe imaju 15 osvojenih trofeja u najmasovnijem takmičenju. Ipak, dobre igre sa početka sezone Banjalučankama daju nadu da mogu da pruže dostojan otpor. 

Ekipa koju sa klupe predvodi Davor Gambiroža iz sezone u sezonu igra bolje, a u svom drugom finalu ima priliku da se Jedinstvu revanšira za poraz od prije dvije godine. Ekipa je spremna kaže Gambiroža, a nada se da uz malo sreće mogu i do trofeja. 

"Idemo sutra u Brčko, s namjerom da odigramo svoju najbolju utakmicu i nadamo se da nakon te utakmice i proslavimo. Nastojaćemo da kroz svoju igru nametnemo svoj stil igre i nametnemo svoj tempo. I nadamo se da ćemo uz neku dozu sreće pozitivnio završiti ovu utakmicu", rekao je trener BL Voleja Davor Gambiroža. 

Pohvale na račun BL Voleja stižu iz Brčkog. Trener Jedinstva Smail Pezerović kaže da su banjalučanke prošle sezone najviše pokazale u obojkaškom smislu, pa su samim tim i sada zasluženo na diobi prvog mjesta Premijer lige BiH sa Jedinstvom. Svi koji dođu na sutrašnje finale moći će da vide atraktivnu odbojku, kaže Pezerović, koji je ipak uvjeren da trofej neće mijenjati vlasnika. 

"Sudar dvije ekipe koje do sada nisu izgubile nijedan set. To je samim tim pozivnica svima koji vole odbojku da dođu da pogledaju utakmicu, jer vjerujemo da će biti dobra, kvalitetna uzbudljiva utakmica. Ja ne sumnjam da smo mi u ovom momentu dovoljno dobri i kvalitetni, i taktički i tehnički i psihološki, da odigramo, pobjedimo i podignemo taj pehar", rekao je Pezerović. 

Finale Kupa Republike Srpske igra se sutra u Brčkom i počinje u 17 časova. Dan kasnije na istom mjestu, igraće se finale u muškoj konkurenciji, a sastaju se Mladost i Majevica.  

Тагови:
  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:20 Ноћни програм

    Ноћни програм