Cilj - evropska scena

Odbojkašice "BL Voleja" nastavljaju pohod ka vrhu

  • 24.01.2019.19:47

Odbojkašice "BL Voleja" spremno dočekuju nastavk takmičenja u premijer ligi BiH. Na startu sezone sa Upravom kluba definisali su ciljeve ka kojima za sada sigurno grabe. Trenutno su drugoplasirani tim premijerligaške tabele, sa tek jednim porazom, i to od aktuelnog šampiona Jedinstva iz Brčkog. Cilj je finale plej ofa i kupa BiH, a prvu utakmicu u novoj godini igraju već za vikenda, kada gostuju ekipi Gacka. 

"BL Volej ove godine proslavlja i deceniju postojanja kluba. U godini jubileja želja im je i izlazak na evropsku scenu. Potencijala imamo, kaže direktor kluba Duško Ovuka, ali nam je potrebna veća podrška, kako medijska, tako i finansijska. 

A jedna je već stigla, i to u vidu stručnog konsultanta. Potencijal ekipe prepoznao je Veljko Bašić, trenutno selektor muške odbojkaške repreznetcaije Crne Gore. Svojim znanjem i iskustvom pokušaće da ovoj mladoj i perspekitvnoj ekipi pokaže put ka vrhu. 

U novog sportskog direktora promovisan je dugogodišnji trener BL Voleja Draško Madžar, a u klubu su osim predstavljanja planova i ciljeva za ovu sezonu promovisali i ilustrovani kalendar koji je nastao u saradnji sa kreativnom agencijom Play Tim.