Radi se punom parom

Odbojkaši Borca se spremaju za novu sezonu

19:41, 06.09.2018.
Izvor: ATV
Thumbnail
Iza odbojkaša Borca napornih je mjesec dana priprema. Kondiciju su sticali u parku Mladen Stojanović, a sada slijedi onaj ljepši dio treninga.  

U dvorani se uigrava tim za novu sezonu i sa nestrpljenjem čekaju prve kontrolne utakmice.
  
"Onaj najteži dio je iza nas. Sada očekujemo da se maksimalno skoncentrišemo na taj tehnički dio. Počeli smo na vrijeme i kako treba i imamo dovoljno vremena da se spremimo za početak sezone", kaže srednji bloker Miloš Popović. 

Davor Džombić dodaje da je klub doveo nove igrače, koji su se pokazali kao dobro pojačanje. 

"Radi se temeljno i dobro i spremamo se za prijateljske utakmice", kaže Džombić. 

Prošla sezona bila je najuspješnija u istoriji kluba. Banjalučani su igrali finale oba kup takmičenja, a u regularnom dijelu Premijer lige BiH zauzeli su šesto mjesto. Ove se nadaju iskoraku više, mada trener Borca  spušta loptu. 

Od našeg rada zavisi dokle ćemo dogurati, kaže Mišo Marjanović.

" Po meni jača je ekipa nego prošle godine. Ali su se i drugi timovi pojačali. Neće biti jednostavno, ali jači smo, a na nama je koliko ćemo mi da radimo", kaže Marjanović. 

Igrači ipak samouvjereni. Kažu, na vrijeme smo počeli, a cilj je vrh tabele. 

"Od ove sezone, sa ovakvom ekipom ja očekujem da budemo među prva četiri tima u Premijer ligi. A što se tiče Kupova RS i BIH, da ponovimo uspjeh od prošle sezone", rekao je Džombić. 

Već naredne sedmice očekuju se prve prijateljske utakmice, a na startu premijer lige Borac će igrati protiv ekipe Bosne. Nova sezona počinje petog oktobra.